Om

 

Bunker43 er et bureau, der arbejder med digitale løsninger inden for blandt andet sundheds- og velfærdsteknologi, oplevelsesindustrien, logistik og industri. Vi deltager vi typisk i hele projektforløbet – fra tidlig konceptualisering til færdigt produkt.

Vi samarbejder med både private firmaer samt offentlige organisationer og institutioner. Kreativitet, teknologi og samspillet mellem disse er vores faglighed – heraf kommer også vores slogan “Humanising Technology”. Gennem innovative metoder, nye kombinationer af teknologier samt en kreativ tilgang til projekter, kan vi derfor hjælpe kunden med “at komme ud over rampen” med sit produkt/projekt – lige meget hvad det måtte være.

Har I et produkt eller et projekt, som mangler sparring og rådgivning, så kontakt os og hør nærmere.

Hvorfor navnet Bunker43?

 

Bunker43 startede som firma primært med fokus på oplevelsesdesign. Selve navnet Bunker43 går nogle år tilbage til virksomhedens begyndelse, hvor vi, før virksomheden reelt blev grundlagt, arbejdede på et projekt på Bangsbo Fort i Frederikshavn. Bangsbo Fort udgør et befæstningsområde fra Anden Verdenskrig, og i forbindelse med projektet overnattede vi i en periode hen over vinteren i en af de mange bunkere fra den tid.

Projektet bestod i en nytænkende, digitalt understøttet oplevelse for børn og unge, og det blev udarbejdet i hhv. bunker nr. 25 samt 43, hvoraf hoveddelen af oplevelsen foregår i bunker 43. Dette blev startskuddet til mange nye projekter og udbredelsen af kendskabet til os som virksomhed. Og selvom vi har udviklet os en enormt igennem de efterfølgende år og haft fokus på mange forskellige typer projekter, er det stadig passionen og nytænkningen, som man fortsat kan se i vores arbejde.

Føls os på:

 
Logo Header Menu