OM OSBunker43 er en soft- og hardwarevirksomhed fra Aalborg, der blev stiftet i 2010 af Kristian Maul.


Bunker43 består af et nytænkende team, der gennem nye kombinationer af teknologier skaber effektive løsninger, hvor ressourcebesparende resultater opnås. Vi samarbejder med alle sektorer og brancher, der ønsker at byde den innovative fremtid velkommen.


I de seneste 10 år har vi beskæftiget os med rådgivning i og udvikling af intelligente IT, software- og hardwareløsninger.


Tilsammen har vi 52 års erfaring med programmering og optimering af digitale processer samt udvikling og implementering af nye innovative løsninger.


Vores uddannelse og kompetencer ligger bl.a. indenfor: Cand. IT - Oplevelsesdesign, Cand. IT - Medialogi, Datamatiker, IT-Teknolog med speciale i programmering, IT-Teknologi med speciale i Elektronik, Cybersecurity and infrastructure specialist. 

NAVNET


Navnet “Bunker43” tager vi fra en bunkerinstallation, som ligger syd for byen Frederikshavn i Nordjylland, hvor Kristian Maul i 2009, som en del af sit speciale på Aalborg Universitet,
byggede en avanceret, digital oplevelsesinstallation for et museum.


Installationen lod besøgende opleve, hvordan det var at leve under Anden Verdenskrig i Danmark på egen krop. Dette blev formidlet gennem gamification, lyd, video og fysisk involvering af de besøgende.


Dengang - som nu - er den innovative tilgang til anvendelsen af teknologier, og den måde, som de påvirker mennesker på, grundlaget for vores metoder og de løsninger, som vi arbejder med. Derfor siger vi: "Humanising Technology".

FREMGANGSMÅDENVi kommunikerer i øjenhøjde!

Lad jer ikke skræmme over nørdede fremmedord og branchens mange forkortelser. Vi taler et sprog, som alle forstår. 


I behøver ikke på forhånd at vide, hvad vi konkret kan hjælpe jer med. Lad os blot blive klogere på jeres virksomhed, hvorefter vi indbringer vores ekspertviden og analyserer på, hvilke løsninger der vil være lønsomme for jer.  


Udviklingen af projekter - uanset størrelse - bliver gjort i mindre "sprint", så alle altid er med og føler sig trygge under hele processen og man sammen kommer helt i mål.

SPARRING


Vi har erfaret fra de virksomheder, som vi rådgiver, at vores møder aldrig er spild af tid.


Vi tager en uforpligtende snak om jeres virksomhed, processer, arbejdssituationer, udfordringer og forretningsideer.


Langt de fleste virksomheder er positive og overrasket over de muligheder, vi kommer med ift. teknologier, som kan effektivisere eller nytænke forretningen.


Vi er også overbevist om, at vi kan løse jeres udfordringer eller igangsætte, og understøtte nye forretningsideer, at vi gerne tilbyder jer en session af vores efteragtede ekspertsparring – helt uden beregning.

KUNDEN


Kunden er et centralt omdrejningspunkt for udvikling af intelligente IT- og softwareløsninger.


Formål, optimering, pris og kvalitet er nøgleord i denne sammenhæng, hvorfor vi gerne involverer os i hele process
– også når produktet er færdigudviklet.


Når det kommer til teknologi ift. til udvikling og problematikker er innovation og det menneskelig præg grundstenen i vores arbejde, hvilket vores slogan "Humanising Technology" understreger.

Kompetencer

C, C# .net AVi skriver software i både C, C# .net, JS, og flere af de andre typiske kodesprog. Med dette er vi i stand til at lave systemer, der altid er af højeste kvalitet og performance.

PCB-udviklingAfsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her.


MS-SQLAfsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her.


IoT-netværkAfsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her.


Ubegrænset adgangAfsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her.


Menneskelig vinkelAfsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her.


UDTALELSER


Bunker43 har overhalet vores udviklingsafdeling med 250 ingeniører med 3-4 år! Vi ville ikke kunne have udtænkt de her ting selv.

Udviklingschef


Miele A/S

Tak for godt samarbejde til Kristian Maul og hans folk i Bunker43. Det har været fedt at opleve ægte #diversityofthought, når man tager det bedste fra en organisation med 119 års erfaring og det bedste fra en agil og innovativ virksomhed (skabt i den digital alder) og smelter sammen om et fælles mål.

Head of IT


ISS A/S

Billeder

Videoer

Der er på sitet anvendt billeder fra freepik.com