OM OSBunker43 er en soft- og hardwarevirksomhed fra Aalborg, der blev stiftet i 2010 af Kristian Maul.


Bunker43 består af et nytænkende team, der gennem nye kombinationer af teknologier skaber effektive løsninger, hvor ressourcebesparende resultater opnås. Vi samarbejder med alle sektorer og brancher, der ønsker at byde den innovative fremtid velkommen.


I de seneste 10 år har vi beskæftiget os med rådgivning i og udvikling af intelligente IT-, software- og hardwareløsninger.


Vi har mange års erfaring med programmering og optimering af digitale processer samt udvikling og implementering af nye innovative løsninger.


Vores uddannelse og kompetencer ligger blandt andet indenfor: Cand. IT - Oplevelsesdesign, Multimediedesign, Cand. IT - Medialogi, Datamatiker, IT-Teknolog med speciale i programmering, IT-Teknologi med speciale i Elektronik, Cybersecurity and infrastructure specialist. 

NAVNET


Navnet “Bunker43” tager vi fra en bunkerinstallation, som ligger syd for Frederikshavn i Nordjylland, hvor Kristian Maul i 2009, som en del af sit speciale på Aalborg Universitet,
byggede en avanceret, digital oplevelsesinstallation for et museum.


Installationen lod besøgende opleve, hvordan det var at leve under Anden Verdenskrig i Danmark på egen krop. Dette blev formidlet gennem gamification, lyd, video og fysisk involvering af de besøgende.


Dengang - som nu - er den innovative tilgang til anvendelsen af teknologier, og den måde, som de påvirker mennesker på, grundlaget for vores metoder og de løsninger, som vi arbejder med. Derfor siger vi: "Humanising Technology".

FREMGANGSMÅDENVi kommunikerer i øjenhøjde!

Lad jer ikke skræmme over nørdede fremmedord og branchens mange forkortelser. Vi taler et sprog, som alle forstår. 


I behøver ikke på forhånd at vide, hvad vi konkret kan hjælpe jer med. Lad os blot blive klogere på jeres virksomhed, hvorefter vi indbringer vores ekspertviden og analyserer på, hvilke løsninger der vil være lønsomme for jer.  


Udviklingen af projekter - uanset størrelse - bliver gjort i mindre "sprint", så alle altid er med og føler sig trygge under hele processen og man sammen kommer helt i mål.

SPARRING


Vi har erfaret fra de virksomheder som vi rådgiver, at vores møder aldrig er spild af tid.


Vi tager en uforpligtende snak om jeres virksomhed, processer, arbejdssituationer, udfordringer og forretningsideer.


Langt de fleste virksomheder er positive og overrasket over de muligheder, vi kommer med ift. teknologier, som kan effektivisere eller nytænke forretningen.


Vi er også overbevist om, at vi kan løse jeres udfordringer eller igangsætte, og understøtte nye forretningsideer, at vi gerne tilbyder jer en session af vores efteragtede ekspertsparring – helt uden beregning.

KUNDEN


Kunden er et centralt omdrejningspunkt for udvikling af intelligente IT- og softwareløsninger.


Formål, optimering, pris og kvalitet er nøgleord i denne sammenhæng, hvorfor vi gerne involverer os i hele processen
– også når produktet er færdigudviklet.


Når det kommer til teknologi ift. til udvikling og problematikker er innovation og det menneskelig præg grundstenen i vores arbejde, hvilket vores slogan "Humanising Technology" understreger.

Kompetencer

C, C# .net, JS 


Vi skriver software i både C, C# .net, JS, og flere af de andre typiske kodesprog. Med dette er vi i stand til at lave systemer, der altid er af højeste kvalitet og performance ift. det behov, kunden har.

PCB-udvikling


Vi udtænker og udvikler PCB-designs (printplader) til kunder, som ønsker at få specialudviklede hardwareløsninger, som bl.a. har unikke funktionaliteter, formfaktor, strømforbrug eller pris.

Databasehåndtering


Vi arbejder med bl.a. MS-SQL, SQL og MongoDB, når det kommer til databaseteknologier. Databaserne kan være placeret i skyen eller på lokal serversetup - afhængig af, hvilke behov kunden har.


IoT-teknologi


Vi arbejder med flere forskellige former for IoT-.teknologier: LoRaWAN, Sigfox, NB-IoT, 2g, LTE, Bluetooth, m.f. Vi kan på den måde sikre, at den bedste teknologi bliver brugt ift. den opgave, som kunden ønsker løst.

Innovation


Kunder kommer til os, hvis de ønsker at skabe produkter eller services, som med udgangspunkt i en innovativ tilgang lægger afstand til konkurrenterne og på nye måder appellerer til kunderne.

Menneskelig vinkel


Vi lægger vægt på, at den software og hardware som vi udvikler, giver mest mulig mening for de brugere, som skal bruge det. På den måde undgår man lang oplæringstid, frustrationer og manglende involvering fra medarbejdere/kunder.


UDTALELSER


Bunker43 har overhalet vores udviklingsafdeling med 250 ingeniører med 3-4 år! Vi ville ikke kunne have udtænkt de her ting selv.

Udviklingschef


Miele A/S

Tak for godt samarbejde til Kristian Maul og hans folk i Bunker43. Det har været fedt at opleve ægte #diversityofthought, når man tager det bedste fra en organisation med 119 års erfaring og det bedste fra en agil og innovativ virksomhed (skabt i den digitale alder) og smelter sammen om et fælles mål.

Head of IT


ISS A/S

Billeder

Videoer

Der er på sitet anvendt billeder fra freepik.com