RÅDGIVNING

 

 

Vi tilbyder rådgivning ift. digitalisering af alle dele af jeres forretning. Hvad enten der er tale om systemintegrationer mellem eksisterende løsninger eller udviklingen af helt nye produkter.

 

 

Teknologiens konstante udvikling muliggør nye effektive løsninger, som giver jer frirum til at omlægge nye processer, som lover en lysere fremtid. 


Måske oplever I, at konkurrenterne er i hælene på jer, selvom I løber så hurtigt, I kan. Måske er I utrygge ved tanken om fremtidens uvished, og hvilke måder I kan omstille jer på. 


Hos Bunker43 ser og udvikler vi innovative IT- løsninger, som ruster din virksomhed til fremtiden, og sparer dig for tid og bekymring. Lad os sætte din virksomhed i relation til teknologiens nyeste tendenser og derigennem udarbejde løsninger, der skaber værdi og vedvarende resultater for jer og jeres kunder.

SOFTWAREUDVIKLING

 

 

Hvis jeres IT-løsninger ikke bidrager positivt til bundlinjen, medarbejdereffektiviteten eller kundetilfredsheden, skaber de ikke værdi!

 

 

Hos Bunker43 laver vi specialudviklede softwareløsninger, der er med til at skabe forspring ift. konkurrenterne, et bedre dataflow og optimering af interne processer. Alt sammen noget, der vil skabe mere overskud i jeres hverdag, så I kan koncentrere jer om forretningen.

HARDWAREUDVIKLING

 

 

Lige nu digitaliserer man gennem hardware hundrede år gamle brancher og skaber helt nye. Hvis det endnu ikke er nået til jeres branche, er det kun et spørgsmål om tid. Men hvis der er nogen, der skal være på forkant inden for netop jeres branche, kan det jo lige så godt være jer!

 

 

Bunker43 specialudvikler hardwareløsninger, der trådløst sender data tilbage til jer om, hvordan jeres kunder anvender jeres produkter. Med disse data kan I tage forretningskritiske beslutninger på et oplyst grundlag. Dette kan være med til at skabe helt nye forretningsmodeller for jer.


Bunker43 har igennem en årrække arbejdet intensivt med udviklingen af IoT-teknologier, der giver kunder mulighed for at "sætte strøm til" deres produkter og derigennem skabe merværdi for kunden. Læs mere om dette under "Produkter".

Case: Rådgivning

Rådgivning ift. digitaliseringen af forretningsmodeller samt udvikling for Miele

For en global producent af elektronik har vi udtænk en række forskellige software- og hardwareløsninger, som blev en del af af ny forretningsstrategi over for deres kunder. Det var desuden med til at skabe en distance til konkurrenterne på flere år.


Med rådgivningen blev virksomheden i stand til at gentænke forretningsprocesser, som havde været fastlagt i mange år (sådan har vi jo altid gjort).


Teknologier anvendt: Specialudviklet software og databaseløsninger, hardwareintegration i nuværende løsninger, RFID-teknologi, adgang via web og håndholdte enheder.

Case: Software-udvikling

Specialudviklet software for ISS A/S

For en global facility-service-virksomhed har vi udviklet softwareværktøjer, som er med til at skabe kontrol og overblik over de komplicerede interne processer, der er en vigtig del af grundlaget for deres forretning. 


Den specialudviklede software er med til at skabe overblik, dokumentation over for myndigheder og kunder og har betydet, at de har kunne koncentrere sig om de vigtige kernefunktioner, som skaber værdi for dem.


Softwaren er tilgængelig for kunden gennem web og via håndholdte enheder. 


Teknologier anvendt: Specialudviklet software og databaseløsninger, serversetup, omfattende brugerstyring gennem software.

Case: Hardwareudvikling

Specialudviklet hardware for landsdækkende virksomhed

For en landsdækkende skadeservicevirksomhed, har vi udviklet specialhardware i form af trådløse sensorer, som hjælper dem med at udføre arbejdsopgaver mere præcist og effektivt.


Sensorerne, der er koblet op på et specialmodul af software, sender løbende data ind, som anvendes af virksomheden til at skabe et overblik over det store antal opgaver, de løbende har i porteføljen.


Med systemet er virksomheden i stand til at spare et stort antal servicekørsler, så de kun kører ud til de opgaver, der er nødvendige - samtidig med, at alt dokumentation ift. myndigheder, kunder, m.m. foregår automatisk.


Teknologier anvendt: Specialudviklet hardware på PCB (printplade)-niveau, IoT, 5 forskellige typer sensormålinger, specialmoduler udviklet til software, så den kunne koble på Bunker43's egen softwareportal.

Andre cases